BLOG

Postřehy, zajímavosti, novinky a mnohem více se vleze sem! Do Blogu 

Každý detail je důležitý

Jsem posedlá perfekcionistka, jsem zjistila... od doby co se věnuji šití výrobků co vidíte tady na e-shopu, tak mne až fanaticky zajímá, jak vypadají detaily toho co vytvořím. Když se podíváte na výrobek z blízka, tak chci aby Vám udělaly detaily radost jako mě a měli jste co nejlepší pocit ze zpracování výrobku.

I drobnosti jako jsou vnitřní kapsičky si zaslouží zvláštní pozornost

Jak vypadají výrobky z druhé strany?

Já vím, že jednou projet spoj strojem stačí, ale 3x a třeba ještě i dvojitě to jde, tak to udělám. Jsem pak mnohem klidnější a celkově pak víc věřím zpracování, které vytvářím. Pravdou je, že spoje pak vydrží kolikrát mnohem víc, než co dovolí a snese samotný materiál. Ten pocit jistoty, že jsem udělala maximum mě prostě a jednoduše baví.

Preciznost

Jsem přesvědčená o tom, že používat kvalitní materiály nestačí. Zakládám si na co možná největší preciznosti provedení, které dá vyniknout použitým materiálům. Má to přidanou hodnotu v tom, že i Vy máte z výrobků velkou radost a doceníte propojení obojího - materiálů i zpracování. 

A opravdu nejsem spokojená s výrobkem, který není precizní a vyrobený tak, jak bych jej já sama pro sebe chtěla. Pokud to nejde napravit... letí bez milosti a je jedno v jakém stádiu rozpracování a slzou v oku do koše.

Připravuji novou kolekci BLACK & WHITE

Na Instagramu jste projevili velký zájem o světlou mini kabelku s výšivkou břízek, a někteří z Vás velmi naléhali na možnost mít ji také. Tak jsem se pokusila koupit více koženky ze které jsem ji vyráběla a připravila celou kolekci s různými motivy výšivek. Můžete se těšit, objeví se zde co nejdříve

Koupené není vždy to pravé

S koupenými pásky jsem skoncovala hned při prvním objednaném, zpracování není ono a výdrž je taky o ničem. Proto si vyrábím všechny pásky sama. Přesně na rozměr, barvy a zpracování co potřebuji.

 

5 položek celkem
Zpět do obchodu